Voor wie om welk reden dan ook de kerkdienst eenmalig of langere tijd niet zelf kan / wil bezoeken worden de kerkdiensten vanuit de Buurtkerk, Oude Jeroenskerk en de Vinkenhof uitgezonden via Kerkomroep.

De kerkdienst vanuit de Buurtkerk wordt met beelden uigezonden, de diensten vanuit de Oude Jeroenskerk en de Vinkenhof alleen met geluid.

Hoe kunnen de kerkdiensten bekeken/beluisterd worden:

Via speciale luisterkastjes via internet dan wel de telefoonlijn; dit betreft alleen geluid.

Via een speciale MediaBox aangesloten op een moderne tv via internet, op deze manier kunnen zowel geluids- als beedluitzendingen gevolgd worden.

Via de computer/laptop/smartphone/tablet: Bij www.kerkomroep.nl kunt u een keuze maken welke kerk u wilt beluisteren of bekijken.

Alle diensten zijn zowel live mee te luisteren/bekijken als later terug te luisteren/kijken.

De Diaconie stelt kosteloos apparatuur beschikbaar en helpt om gebruik te gaan maken van Kerkomroep met vrijblijvend de vraag om waardering uit te drukken in een gift (NL60RABO0346811708 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Noordwijk)

Uitgangspunt is dat iedereen, jong of oud, technisch of geheel niet technisch, moet kunnen werken met het systeem!

Indien u interesse heeft, nadere informatie wenst of wellicht iemand kent die hier mogelijk gebruik van zou willen maken kunt u contact opnemen met Peter Barnhoorn 071-3646531 of 06-40339250.