In de week van 21 januari wordt de enveloppe van de actie kerkbalans 2019 bezorgd.

In de enveloppe is meer informatie te vinden over de activiteiten die de kerk mede door uw bijdrage kan organiseren.

Via het logo is meer informatie te vinden op deze site.

Jaarprogramma 2018/2019

voor de protestantse wijkgemeente Noordwijk

Het jaarthema van het komend seizoen is ‘Ervaar de ruimte’ en daarmee sluiten we nauw aan bij het zgn. ‘Spacejaar’ van de gemeente Noordwijk. Dat thema geeft ‘ruimte’ voor allerlei invalshoeken. We denken aan de kerkgemeenschap als een ruimte waar je jezelf mag zijn en waarin je mag ervaren dat God in zijn goedheid mensen in de ruimte zet. Maar we denken ook aan ‘ruimte voor de aarde’ en zo krijgt het jaarthema een ecologische invalshoek. Natuurlijk maken we graag ruimte voor iedereen die mee wil doen, wel of geen kerklid.

Sinds enige tijd is de Protestantse wijkgemeente Noordwijk ook aktief op Facebook. Via een eigen facebook-pagina kunt u berichten van de kerk volgen.

U vindt de pagina via de volgende link: https://www.facebook.com/ProtestantseKerkNoordwijk/

Wij stellen het zeer op prijs als u deze pagina zowel gaat 'liken' als gaat 'volgen'. Indien u geinteressseerd bent graag beide opties aanklikken!

Vervolgens krijgt u alle nieuwe berichten in uw eigen tijdlijn te zien!

Via de link rechts op de website onder de kolom met Laatste nieuws kunt u altijd de Facebook-pagina van de kerk raadplegen!