Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Veel mensen vinden het lastig om in de hectiek van het alledaagse leven tot rust te komen. Het lijkt soms wel alsof je nauwelijks de tijd hebt om op adem te komen en het is niet eens zo makkelijk om te zeggen waar dat aan ligt.

Niet alleen jongeren hebben daar last van, ook ouderen merken soms met verbazing dat hun agenda alleen maar voller lijkt te worden.

Regelmatige beoefening meditatie kan een steun in de rug zijn om de touwtjes van je leven weer in handen te krijgen. Op de tweede of derde woensdag van de maand bent u van harte welkom om mee te doen met de meditatiecyclus van de Protestantse wijkgemeente Noordwijk.

Avonden met gebedsmomenten, stilte, luisteren naar muziek, concentratie op de adem helpen om te verstillen en in contact te komen met je levensbron. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. De deelnemers hebben verschillende religieuze achtergronden. De avonden kunnen los van elkaar worden gevolgd. Het verdient voorkeur om mee te doen aan de hele cyclus.

Data en tijd najaar 2019:
woensdagavond 18 september, 16 oktober, 13 november. Voorjaar 2020:
5 januari, 12 februari, 22 april en 24 juni (op het strand)
van 19.30 – 21.00 uur
Plaats: De Vinkenhof
Leiding ds. Petra van der Burg

Aanmelding: Marjanne Sipma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.