Houdt u van zingen en is in een koor zingen misschien wat voor u?

Het Vesperkoor Noordwijk is dringend op zoek naar versterking voor alle stemgroepen, maar met name voor de stemgroepen bassen en tenoren.

Het Vesperkoor Noordwijk verzorgt onder leiding van cantor-organist en dirigent Jaco van Leeuwen de muzikale invulling van de vesper die elke tweede zondag van de maand in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat, om 19.00 uur  wordt gehouden.

Er wordt tijdens de vesper psalmen en liederen uit het Nieuwe Liedboek, een Magnificat en andere kerkmuziek gezongen.

Het koor geeft in december -in samenwerking met een ander koor of musici- een concert waarin advents- en kerstmuziek wordt uitgevoerd.

Op donderdag 3 oktober is er van 19.30 - 21.15 uur een open repetitie voor belangstellenden in de Vinkenhof, Achterzeeweg 1, Noordwijk.

Kunt u deze avond niet bijwonen, dan bent u altijd welkom bij onze andere koorrepetities ook op donderdagavond.

Voor informatie kunt u op onze website “Vesperkoor Noordwijk Wix”  kijken of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent van harte welkom.