Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Aanvang 19.00 uur, uitgezonden vanuit de Buurtkerk in Noordwijk aan Zee

Op 4 mei a.s. kunt u, in het kader van de Nationale Dodenherdenking, om 19.00 uur via een videoverbinding aansluiten bij een oecumenische viering vanuit de Buurtkerk in Noordwijk aan Zee. Omdat de voorzorgsmaatregelen in verband met het Coronavirus nog steeds van kracht zijn, is het een digitale viering. Maar juist in deze tijd van ziekte en onzekerheid, vinden we het van groot belang om samen stil te staan bij het grote geschenk van onze vrijheid. Alle inwoners van Noordwijk en omgeving – gelovig, minder gelovig, bewogen, betrokken, afwachtend of wat dan ook - zijn harte uitgenodigd om deze viering in het thema ’75 jaar vrijheid. Geef vrijheid door! met ons mee te beleven.

Voorgangers zijn ds. Petra van der Burg ( Protestantse wijkgemeente Noordwijk) en pastor Jan Lamberts (Parochie Maria ter Zee). De burgemeester van Noordwijk, mw. Wendy Verkleij-Eimers, zal een bezinnend woord uitspreken.

Stemt u op de aangegeven tijd af op www.kerkomroep.nl, Noordwijk, Buurtkerk. U kunt de viering ook volgen via Youtube https://www.youtube.com/channel/UCe0jhwiBoNffaHqxH3x7XoQ of op Youtube zoeken naar Protestantse Kerk Noordwijk. Ook via de website van de kerk is de viering te zien. Wilt op een later tijdstip de viering beluisteren, dan moet u dat doen via ww.kerkomroep.nl. Van harte welkom!