De wijkgemeente Noordwijk van de Protestantse Gemeente te Noordwijk is op zoek naar een verbindende, inspirerende en creatieve

0,8 - 1,0 fte

De wijkgemeente Noordwijk is een veelzijdige geloofsgemeenschap die haar weg gaat in vertrouwen op de liefde van God, midden in de samenleving staat en bezig is te onderzoeken hoe zij in de komende jaren van betekenis kan zijn voor het dorp en de samenleving.

De wijkgemeente is op zoek naar een predikant die zich op de voor hem/haar vertrouwde terreinen van vieringen, pastoraat, ontmoeting en bezinning en bestuur op een opbouwende en inspirerende manier zal inzetten en daarbij ook nieuwe wegen wil zoeken. Daarbij beschikt hij/zij over goede communicatieve vaardigheden (ook via de sociale media) en over een open en luisterende grondhouding. Hij/zij is gericht op samenwerking met de collega’s en de betrokken werkgroepen en stelt zich op als teamspeler.

Noordwijk heeft het volgende te bieden:

• Een goed en gemotiveerd koepelteam bestaande uit 2 collega’s en 1 kerkelijk medewerker voor jeugdwerk en ouderenpastoraat;
  • Professionele kerkmusici en bekwame amateurmusici;
  • Een kerkenraad die de predikant ondersteunt en samen optrekt daar waar nodig is;
  • Een brede en gemotiveerde groep vrijwilligers;
  • Twee prachtige kerkgebouwen en een multifunctioneel kerkelijk centrum;
  • Een fantastische badplaats met zon en zee en veel culturele activiteiten.
  • Het heeft de voorkeur dat de predikant in Noordwijk (of omgeving) komt wonen. In Noordwijk is een pastorie beschikbaar.

Klik hier voor de profielschets voor de functie en kerkelijke gemeente

Indien u belangstelling heeft, kunt u zich voor nadere inlichtingen wenden tot de voorzitter van de beroepingscommissie, Nelie van den Oever – de Bes  06 36128228.

Uw reactie met een curriculum vitae kunt u tot uiterlijk 28 oktober 2022 sturen naar Marjo van Vliet (secretaris beroepingscommissie) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste kennismakingsgesprekken zijn gepland op zaterdag 19 november 2022.