Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Persbericht ‘De Kerk B(l)oeit’ op 8 en 9 juni 2019 van 10.00 tot 17.00 uur.


Ook dit jaar staan tijdens de Markt onder de Linden de deuren van de Oude Jeroenskerk weer wagenwijd open om alle Noordwijkers en bezoekers van de markt te verwelkomen. De Protestantse Gemeente Noordwijk organiseert op 8 en 9 juni
‘De Kerk B(l)oeit’. Een divers programma is doorlopend en voor een ieder toegankelijk. Ook de kerktuin met heemplanten en klaprozenveld is altijd al een publiekstrekker tijdens deze dagen.

Open podium

Een mooi en gevarieerd programma is samengesteld, en tijdens openingstijden zal ieder uur een optreden verzorgd worden door o.a. Jaco van Leeuwen, Gert Binnendijk, Blazersgroep Crescendo, diverse koren en vele anderen.

Expositie

Dit jaar is er een prachtige kunstexpositie met werken van Arie Plug, Gonny Wagner, Lonny van Rijn, Mark de Jong en Rian Verbeek.

Kerkcafé

In een brocante sfeer is het in de kerktuin of in het koor van de Oude Jeroenskerk goed vertoeven. Even bijkomen van de ‘Markt onder de Linden’ in een heus ‘Kerkcafé’. Hier wordt koffie en thee geschonken en is er wat lekkers te koop. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het Diaconaal Project Jetty en het Picihuis in Roemenië.