ZOMERAVOND CONCERT MET ENGELS IN DE BUURTKERK
Meerdere ensembles van de Kingswood School uit Engeland verzorgen op dinsdag 9 juli a.s. een concert in de Buurtkerk, Hoofdstraat 10 te Noordwijk aan Zee. De diverse ensembles bestaan uit veelal jonge muzikale talenten, inclusief een jazzband, een kamerorkest en een koor en bieden die avond een concert met een afwisselend programma aan. Klassiek, Jazz, Pop maar ook Geestelijk muziek, het komt allemaal aan bod.
Kingswood School is een prestigieuze school uit het westen van Engeland, met een zeer actief muziekprogramma in haar lespakket. De getalenteerde muzikanten van de school zijn verheugd om dit jaar op tournee in Nederland te mogen spelen.
Kingswood Music kijkt ernaar uit u te verwelkomen op hun concert. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.