Alle kerkelijke gebouwen, de Vinkenhof, Buurtkerk en Oude Jeroenskerk, zijn in verband met het coronavirus met directe ingang gesloten voor activiteiten en bijeenkomsten.

Uitvaarten vanuit een van de deze gebouwen blijven wel mogelijk. Echter binnen de grenzen die vanuit de overheid en de uitvaartbranche zijn aangegeven.

Daarbij bestaat in al de gebouwen de mogelijkheid om de uitvaartbijeenkomsten via een live-stream uit te zenden zodat belangstellenden, op afstand, deelgenoot kunnen zijn van de plechtigheid.

Nadere informatie, ook over de mogelijkheden van live-stream, zijn verkrijgbaar bij de beheerder Henk Westra, 06-23987708 of E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook het Windkrachthuis is de genoemde periode gesloten.