Jammer dat de kliederkerk niet is doorgegaan vorige week en dat we elkaar door de maatregelen rondom de corona niet kunnen ontmoeten.
Om in deze tijd toch iets aan Palmpasen te doen hebben wij het volgende bedacht.
Op 4 april bezorgen wij een pakket waarvan je zelf thuis evt. met hulp van je ouders een mooie paastak kan versieren. Net zoals we dat de laatste jaren in de kerk doen.
Als deze klaar is maak je er een mooie foto van en laat deze doorsturen naar een ouder of ziek familielid of iemand die je kent.
Wil je meedoen geef je dan op voor 29 maart bij Mirjam Varkevisser of Ingrid van der Meulen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.