Voorpaginafoto
Protestantse Gemeente Noordwijk

Veel jongeren in Noordwijk kennen de voordelen van rijkdom en goede gezondheid. Het is soms zelfs moeilijk om een kado voor je verjaardag te verzinnen omdat je alles al hebt. Maar heel dicht bij je in de buurt zijn er mensen die het niet makkelijk hebben: ouderen, mensen in armoede, vluchtelingen en mensen met een verstandelijke beperking. Mensen die een steuntje in de rug heel goed kunnen gebruiken.

M25 wil mensen in onze buurt helpen. Elke maand organiseren we een activiteit: voedsel inzamelen voor de Voedselbank, een playback-show in Groot Hoogwaak en Jeroen, zwarte piet spelen voor Vluchtelingen, helpen op de Willem van den Bergh, wandelen met bejaarden, hulp in en om het huis bij mensen die dat zelf niet meer kunnen.

We willen mensen op een leuke en gezellige manier helpen. Dat doen we met een paar volwassenen en 20 jeugdleden. Kom een keer kijken. Je hoeft alleen mee te doen als je zelf tijd hebt en je hoeft niet elke maand mee te doen. Het is leuk en het is goed om anderen te helpen.

 

Op 17 september hebben we onze startavond. Klik hier voor meer informatie.