7 juli 2019 nam Peter van der Beek afscheid als jeugdwerker van de Protestantse Wijkgemeente Noordwijk. Ds Simon Dingemanse en Ds Petra van der Burg maakten ondersteund door Ruth Koster onderstaand filmpje dat werd getoond.

ZOMERAVOND CONCERT MET ENGELS IN DE BUURTKERK
Meerdere ensembles van de Kingswood School uit Engeland verzorgen op dinsdag 9 juli a.s. een concert in de Buurtkerk, Hoofdstraat 10 te Noordwijk aan Zee. De diverse ensembles bestaan uit veelal jonge muzikale talenten, inclusief een jazzband, een kamerorkest en een koor en bieden die avond een concert met een afwisselend programma aan. Klassiek, Jazz, Pop maar ook Geestelijk muziek, het komt allemaal aan bod.
Kingswood School is een prestigieuze school uit het westen van Engeland, met een zeer actief muziekprogramma in haar lespakket. De getalenteerde muzikanten van de school zijn verheugd om dit jaar op tournee in Nederland te mogen spelen.
Kingswood Music kijkt ernaar uit u te verwelkomen op hun concert. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

- Predikant pionier (m/v) 0,5 fte (functieprofiel)

- Kerkelijk werker voor ouderenpastoraat (m/v) 0,6 fte (functieprofiel)

- Jeugdwerker (m/v) 0,5 fte (functieprofiel)

Klik op een van bovenstaande functies voor de advertentie of voor het functieprofiel op de betreffende link er achter